FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK


A szolgáltató neve: Szilágyi Györgyi EV
A szolgáltató székhelye:1173. Budapest. Kecses utca 4.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: cakedesignershungary@gmail.com
Adószáma: 68088062-1-42
Nyilvántartási szám:51205629
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):Belügyminisztérium
Telefonszáma: +36302697449
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató adatai:

Webnode AG
Gartenstrasse 3, 6304 Zug
Svájc

Hlinky 70, 603 00 Brno, Csehország

A tanfolyamokra történő online jelentkezéssel a Résztvevő kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a https://www.cakedesigners.hu oldalon meghirdetett tanfolyamokra történő jelentkezési és lemondási feltételeket, valamint adatkezelési elveket, és azok minden pontjával egyetért.

I. Szolgáltatás leírása

A Szolgáltató által meghirdetett tanfolyamokon, előre meghirdetett témakörök szerint vállalja egyéb tortadekorálási technikák oktatását a tanfolyamra jelentkező (Résztvevő) számára az alábbiak szerint:

- cukormassza, fondant használata, alkalmazása

- cukorvirágok elkészítése, technikai gyakorlása

- a tanfolyamon használt eszközök bemutatása

- ételfestékek bemutatása

- mézeskalács és kekszek elkészítése

- royal icing alkalmazási technikák

- cukor vagy csokoládé modellezés

A Résztvevő a tanfolyamon a Szolgáltató és meghívott tanárai útmutatásai alapján egyéb dekorációs technikákat készít illetve sajátíthat el.

A részvételi díj magában foglalja a tanfolyam során felmerülő összes alapanyag és eszköz költségét, valamint az oktatás költségét, a részvételi díjon felül további költség a Résztvevőt nem terheli.

A tanfolyamok a meghirdetett időpontban kezdődnek, egyéb késés miatt a tanfolyam meghosszabbítására nincs lehetőség.

A Szolgáltató illetve a tanfolyami oktatók, a tanfolyam elvégzéséről bizonyítványt nem állít ki, a tanfolyam képesítéssel nem jár, nemzetközi oktatók oklevelet szoktak kiállítani a résztvevők részére.

II. Jelentkezés

Tanfolyamokra jelentkezni a https://cakedesigners.hu weboldalon lehetséges, kizárólag online.

A jelentkezés egyben fizetési kérelmet von maga után.

A jelentkezés csak a beérkezett tanfolyami díj/összeg megfizetése után érvényes.

A tanfolyami helyek a tanfolyami díjak beérkezésének sorrendjében kerülnek foglalásra.

A tanfolyami díj befizetésével a szerződés teljesítése megkezdődik.

III. Részvételi díj

Tanfolyamok ára tartalmazza az elméleti oktatással egybekötött gyakorlati munkát, az elkészítéséhez szükséges összes eszközt és alapanyagot.

Szolgáltató a részvételi díjról kiállított számlát a Résztvevőnek postai úton küldi el. Szolgáltató átutalásos számlát kizárólag az utaló fél nevére állít ki. A kiállított számlát utólag más névre kérni nem lehet.

IV. Helyszín

A tanfolyamok helyszíne szolgáltató weboldalán található. Szolgáltató fenntartja a jogot a tanfolyam helyszínének megváltoztatására. Amennyiben a tanfolyam helyszíne változna, Szolgáltató vállalja, hogy erről a tanfolyam kezdete előtt minimum 36 órával a jelentkezéskor megadott elérhetőségeken (email, telefon) értesíti a jelentkezőt.

A helyszínen étkezést nem tudunk biztosítani!

V. Tanfolyam elmaradása

A tanfolyam esetleges elmaradásáról a tanfolyam kezdete előtt Szolgáltató Résztvevőt a jelentkezésnél megadott elérhetőségeken (email vagy telefon) értesíti.

Ebben az esetben Résztvevő jogosult a befizetett részvételi díj visszaigénylésére - melyet a Szervező az elmaradt tanfolyam utáni 20 napon belül visszatérít - vagy a jelentkező egy általa választott másik tanfolyamon való felhasználásra használhatja.

VI. Lemondási feltételek

A tanfolyami díj befizetésével a szerződés teljesítése megkezdődik.

Nemzetközi és hazai előadókra való tekintettel, a befizetett részvételi díj nem téríthető vissza. A tanfolyam lemondható vagy átruházható, de mindenkinek magának kell gondoskodnia a befizetett tanfolyam átruházásáról.

A tanfolyami díj nem térítendő vissza jelentkező (Résztvevő) tanfolyamon való meg nem jelenése miatt.

A lemondási feltételek minden véglegesített Résztvevőre egységesen vonatkoznak.

VII. Szerzői jogok

Szervező tanfolyamait és a nemzetközi előadók, tanárok tudását, egyéb oktatási technikáikat szerzői jog védheti.

Az oktatás folyamán jegyzetelni és fotókat készíteni lehetséges, azonban képi- és hanganyag rögzítése nem engedélyezett. Minden oktatással kapcsolatos jogosulatlan felhasználás jogi következményeket von maga után.

VIII. Egyéb rendelkezések

Jelen szerződés kizárólag online kerül megkötésre. A jelentkezés, mely fizetési kötelezettséggel jár, a  Résztvevő kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta jelen ÁSZF szerződési feltételeit és minden pontjával egyetért.

Budapest, 2018. május.